OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD ZVK Meeuwen (N.2B) - Futsal Antwerpen  1-9

DATUM 13-03-2009

DOELPUNTEN 3' Achabar 0-1, 4' Bachar 0-2, 10' Achabar 0-3, 16' Bachar 0-4, 17' Harram 0-5, 19' Bachar 0-6, 21' Hitou 0-7, 26' Bousbaa 0-8, 37' Peeters 1-8, 39' Laarissi H. 1-9

VERSLAG Woensdag 25 maart 2009 heeft FT Antwerpen zich zonder veel moeite geplaatst voor de halve finale van de Beker van België ten koste van tweedeklasser ZVK Meeuwen.Het team van gelegenheidscoach Farid Achalhi liep van bij de aftrap weg van zijn tegenstander na snelle doelpunten van Achabar met een fraai strak schot en een persoonlijke actie van kapitein Karim Bachar door het hart van de defensie.Morant moest zich pas na 6 minuten een eerste keer tonen. Na 10 minuten dreef Achabar de score op met een vrije trap laag in het hoekje.Haram bood Bachar de 0 - 4 op een presenteerblaadje en speelde zichzelf daarna vrij voor de forfaitscore. In de slotminuut redde Morant achteraan met klasse en lanceerde onmiddellijk de tegenaanval die door opnieuw Bachar succesvol werd afgerond.Ruststand : 0 - 6

In de tweede periode kregen Bousba, Anthone en Soenen ruim de kans om zich te tonen. Achabar legde klaar voor Hitou die hard inknalde. Bousbaa wipte de bal kundig over de thuisdoelman op aangeven van Laarissi.2 minuten voor tijd zorgde Peeters voor de eerredder. De laatste 2 minuten oefende Bachar zich wat als vliegende doelman en dreef Laarissi de score nog op tot 1 - 9.

In de halve finale wacht volgende woensdag 1 april 2009 om 21.15 u. Charleroi Action 21 ons op in de "sporthal" van Roux. Eerst wordt nog vrijdag 27 maart 2009 de competitiewedstrijd afgewerkt tegen Houthalen-Genk in onze thuishaven Het Rooi.